BREAM

Egyszerűen feltekercselve

A kölni igus GmbH egy évvel ezelőtt mutatta be az új „E-Spool"-t, az első feltekercselhető energialánc rendszert. A vevőalkalmazásoknál azóta megszerzett tapasztalatok a program további kiépítéséhez vezettek, 2012 októberében, a Motek 2012 vásáron pedig már az „E-Spool“ több új változatát mutatatta be a gyártó.

Az első BREAM minősített ipari épület Magyarországon

A Prologis, Inc., ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy a Prologis Park Budapest-Sziget egyes épülete sikeresen, „nagyon jó” eredménnyel teljesítette a „BREAM-In-Use” audit követelményeit. A 10 755 négyzetméteres létesítmény az első ipari épület Magyarországon, amely megkapta ezt a minősítést.

Megnyitott a Globus-nak épített új BTS létesítmény

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat, új BTS fejlesztése megnyitását ünnepelte május 31-én a Prologis Park Prague-Jirny-ben. Az új, 28 916 négyzetméter területű létesítményt a Prologis kifejezetten az egyik meglévő ügyfelének, a Globus-nak fejlesztette.

Mitől zöld az Allee?

Baross Pál FRICS jelenleg az ERM Hungária Kft. vezető project tanácsadója és emellett BREEAM International minősítő. Korábban az ING magyarországi igazgatójaként részese volt az Újbuda ALLEE városközpont megvalósulásának a tervezési fázistól egészen az átadásig.

Egy városrész rehabilitációja

A bevásárló központot, lakásokat és irodaépületeket is magába foglaló – 2009-ben átadott – Allee 2 év után is korszerű környezettudatos megoldásokat kínál. Az öt és fél hektáros területen kiépült városrész, egy bevásárlóközpontból, lakásokból, irodákból és egy 7000 négyzetméteres parkból áll. A helyszín adottságainak köszönhetően családosok, üzletemberek és sportolni, szórakozni vágyók egyaránt megtalálhatják a számításaikat.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

26 év után adja át a stafétát a Phoenix Contact Kft. ügyvezetője

Média Partnerek