Kiváló minőségű KOA passzív alkatrészek a Farnell kínálatában

A Farnell termékválasztékában elérhetővé vált a KOA Europe GmbH teljes körű passzív alkatrész kínálata, beleértve a mintegy 2 400, autóipari, ipari és kereskedelmi felhasználásra szánt készletet.

2021. február 17., szerda, 18:38

Címkék: áramkör ellenállásmérés Farnell tápegység tápellátás

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójának számító Farnell a KOA Europe GmbH (KOA) teljes körű termékválasztékával erősített passzív alkatrész portfólióját. A mintegy 2 400 termékvonal mindegyikre raktárról érhető el Európában.

A passzív alkatrész-megoldások vezető globális gyártójának számító KOA vastagfilm- és vékonyréteg-ellenállásokra specializálódott nagy megbízhatóságú – például ipari, autó- és repülőgépipari, telekommunikációs és orvosi technológiai, valamint számos kereskedelmi – alkalmazásokhoz. Széles portfóliója nagy megbízhatóságú vékonyréteg, impulzusálló / túlfeszültség gátló vastagfilm, áramérzékelő, nagyfeszültségű és lezáró ellenállásokból áll. A Farnell kínálatában megjelent passzív alkatrész-megoldások teljes választéka az alábbi:

  • Nagy megbízhatóságú vékonyréteg-ellenállások ± 0,05%-os tűréssel. a KOA vékonyréteg-ellenállói ideálisak nagy pontosságú áramkörökhöz, például ipari, orvosi és autóipari alkalmazások vezérléséhez és monitorozásához. Az RN73R sorozat jobb ellenállást biztosít az elektrokémiai korrózióval szemben, működési hőmérséklet-tartománya -55°C és + 155°C között van, ezenkívül a korábbi változatokhoz képest megnövelt stabilitás is jellemzi. A sorozat második termékcsaládja, az RN73H emellett fokozott nedvességállóságot és hosszú távú stabil teljesítményt kínál.
  • Impulzusálló és túlfeszültség gátló ellenállások – Az SG73 sorozat ideális megoldás az áramkörök szélsőséges impulzusok és túlfeszültségek elleni védelmére, különösen az I/O védelemben, illetve a csillapító áramkörökben és kapumotorokban. Impulzus-kezelési képessége akár 10-szer nagyobb, mint a hagyományos lapos ellenállásoké, ezért kiválóan használhatók autóipari elektronikában, tápegységekben, motorvezérlésben és egyebekben. Az SG73 sorozat révén kevesebb alkatrészt kell használni, ami jelentős helymegtakarítást eredményez.
  • Lezáró ellenállások a nagy teljesítmény-sűrűség érdekében – Az ellenállás hosszú oldalán széles sorkapcsokkal rendelkező WK73R sorozat lehetővé teszi a hasonló méretű alkatrészek teljesítményének akár háromszorosának elérését. A sorkapcsok közelsége jelentősen csökkenti az ellenállás és a NYÁK közötti hőfeszültséget. Az alkatrészek tökéletesen alkalmazhatók nagy teljesítményű sűrűségű áramkörökben és kapuhajtásokban.
  • Áramérzékelő ellenállások – A KOA TLR sorozatú áramérzékelő ellenállások nagy megbízhatóságot és teljesítményt nyújtanak a teljesítményszabályozó áramkörökben, például a motorvezérlő egységeken, egyenáramú feszültségátalakítókban, CPU áramérzékelésben és impulzusos alkalmazásokban. A speciális beállítás kiküszöböli a hotspotokat, így megbízhatóbb eszköz jön létre, lacsony parazita induktivitással. A TLR sorozat legfeljebb 5 W (100 A) névleges teljesítményt nyújt, és kiváló korrózió- és hőállósággal rendelkezik.

„A KOA folyamatosan optimalizálja passzív alkatrész-megoldásait, hogy megkönnyítse a tervezési feladatokat és segítsen a teljesítmény növelésében – jelentette ki Simon Meadmore, a Farnell IP&E globális vezetője. – Ügyfeleink így a legmagasabb minőségű passzív alkatrészeket vásárolhatják meg autóipari, klímavédelmi, orvosi és a telekommunikációs alkalmazásaikhoz, valamint az energiatakarékos berendezésekhez, háztartási készülékekhez, tápegységekhez és egyebekhez. A KOA piacvezető kínálata nagymértékben növeli a Farnell több mint 360 000 passzív alkatrészből álló portfólióját.”

A teljes KOA termékválaszték már kapható a Farnell kínálatában.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek