Új túlfeszültség-védelmi portfólió az RS kínálatában

Védőáramkörök és tápvezeték alkalmazások széles körében felhasznált tranziensek kezelésére tervezték. A kis méretű, lapos kivitelű tranziens feszültségcsökkentők (TVS) a tervezési költséget is képesek csökkenteni.

2020. augusztus 12., szerda, 11:58

Címkék: biztonság biztonságtechnika rs RS Components túlfeszültség

Az RS Components (RS) bejelentette, hogy felvette raktárkészletébe a világ egyik legnagyobb félvezetőket forgalmazó vállalata, a STMicroelectronics által gyártott TVS Flat eszközök hatalmas portfólióját.

A 8/20 µs-os és 10/1000 µs-os feszültségtranziensek kezelésére, illetve az áramkörök és berendezések túláram elleni védelmére tervezték. Az Electrical Over-Stress (EOS) TVS Flat eszközök ST portfóliója ipari és járműipari eszközökből áll. Az alacsonyabb egységnyi teljesítményre jutó költségszintet biztosító TVS Flat csomagváltozatokból álló portfólió elemei mindössze 1 mm vastagságúak, kiosztásuk kompatibilis a normál felületre szerelhető eszközökkel, beleértve az SMA (400 és 600 W-os típusok) és az SMB (600 W) stílusú csomagokat.

A TVS Flat termékcsalád alkalmazásával a tervezőmérnökök azonos szintű védelmet biztosíthatnak alacsonyabb költségszint mellett, például egy nagyobb méretű, normál SMB típusú alkatrész helyett egy kisebb 600 W-os SMA Flat eszköz alkalmazásával. Az SMA Flat és az SMB Flat eszközök egyaránt képesek 600 W teljesítmény kezelésére. Vagyis ezek az eszközök valós alternatívát jelenthetnek a tervezők számára az alkalmazások széles körében, beleértve a napelemes invertereket és az ipari vezérlőalkalmazásokat is.

Ideális megoldást jelentenek a vékonyabb kialakítású eszközökhöz. Az alkatrészek DC, MOSFET és IGBT védőáramkörökben történő használatra is alkalmasok számtalan piaci szektorban, például motorvezérlésekhez, elektromos kéziszerszámokhoz, elektromos kerékpárokhoz és telekommunikációs eszközökhöz, továbbá fogyasztási cikkekhez vagy berendezésekhez, például merevlemez meghajtókhoz.

A nagyobb energiasűrűség mellett akár +175 °C-os maximális illesztési hőmérséklet-tartományt (TJ max) kínálnak, továbbá eleget tesznek vagy akár meg is haladják az érzékeny berendezések elektromos túlterheléssel (EOS) és elektrosztatikus kisülésekkel (ESD) szembeni védelmét szabályozó, nemzetközi szabványok követelményeit.

Az ST TVS Flat portfóliót az RS európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek