Az ams OSRAM OSLON® UV-C LED-jeinek teljes választéka elérhető a Farnelltől

2022. január 26., szerda, 19:50

Címkék: egészség egészségügy egészségvédelem Farnell LED Osram világítás világítástechnika

Az ams OSRAM OSLON® UV-C LED-jei számos fertőtlenítési és tisztítási alkalmazásra alkalmasak.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell az ams OSRAM OSLON® UV 3636 UV-C LED-jeinek teljes választékát kínálja gyors kiszállítással. A tervezőmérnökök az ams OSRAM piacvezető UV-C LED-megoldásainak szélesebb választékához férhetnek hozzá a tisztítási és fertőtlenítési alkalmazások széles skálájához, például a felhasználási ponton végzett vízkezelés, az autók belső fertőtlenítése, a levegőtisztítás, valamint az orvosi környezetek, háztartási cikkek és egyéb fogyasztói termékek általános felülettisztítása. Az UV-C LED-ek bizonyítottan hatékonyan inaktiválják a SARS-CoV-2 vírust.

Az OSLON® UV 3636 LED termékcsalád UV-C sugárzást bocsát ki, és három különböző teljesítményszinten kapható: 4,7 mW, 13,5 mW, 42 mW, így a tervezők kiválaszthatják az alkalmazásuknak legmegfelelőbb LED-et. Mindegyik UV-C LED kompakt, rugalmas és az UV-C fény tisztító tulajdonságait használja, lehetővé téve a tervezőknek, hogy egyetlen gombnyomással tisztább, zöldebb és egészségesebb világot hozzanak létre. A robusztus kialakítású OSLON® UV-C LED-család az alacsony és közepes teljesítményt megbízható és hatékony sugárzási teljesítménnyel kombinálja.

A Farnell kínálatában gyors kiszállítással elérhető ams OSRAM OSLON® UV 3636 LED termékcsalád a következőket tartalmazza:

  • A SU CULCN1.VC jellemzően 13,5 mW sugárzási fluxust és 2,4 százalékos sugárzási hatásfokot biztosít.
  • A SU CULBN1.VC jellemzően 4,7 mW sugárzási fluxusteljesítményt és 2,6 százalékos sugárzási hatékonyságot biztosít.
  • Az SU CULDN1.VC a legerősebb a tartományban, amely jellemzően 42 mW-os sugárzási fluxust és 2,1 százalékos sugárzási hatékonyságot biztosít.

Mindegyik LED-et AlGaN-alapú Flip Chip technológiával gyártják, robusztus, kerámiahordozóval és üvegburkolattal ellátott tokozásban. A Lamberti-féle sugárzó 120°-os sugárzást és 275 nm UV-C színt biztosít.

„Örömmel adtunk hozzá a kínálatunkhoz az ams OSRAM legújabb, piacra kerülő UV-C LED-jeinek kibővített választékát – jelentette ki Lee Turner, a Farnell félvezetők és SBC termékek globális vezetője. – Az ams OSRAM régóta ismert az innovatív optikai megoldások gyártás terén, amelyek a legmagasabb minőségi és megbízhatósági szabványokat képviselik. Ügyfeleink kiváló minőségű UV-C alkatrészekhez juthatnak hozzá, hogy lépést tarthassanak ezzel a gyorsan növekvő piaccal. Az ams OSRAM optikai megoldásai lehetővé teszik ügyfeleink életminőségének javítását az egészség, a biztonság és a kényelem szempontjából, miközben csökkentik a környezetre gyakorolt ​​hatást.”

Az ams OSRAM csoport világelső az optikai megoldások terén. A több mint 110 éves múltra visszatekintő ams Osram küldetése a mélyreható mérnöki szakértelem és a globális ipari kapacitás biztosítása az érzékelő- és fénytechnológiákban. Az intelligencia hozzáadásával a vállalat lehetővé teszi a fogyasztói, az autóipari, az egészségügyi és az ipari szektorban tevékenykedő ügyfelek számára a versenyelőny megőrzését és az innováció ösztönzését. Az ams OSRAM azon dolgozik, hogy áttörést jelentő alkalmazásokhoz hozzon létre technológiákat, ami a több mint 15 000 bejegyzett és beadott szabadalomban is tükröződik.

A Farnell termékeinek széles skáláját kínálja átfogó félvezető-portfóliójában a tervezőmérnökök támogatására. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, az adatlapokhoz, a megjegyzésekhez, a videókhoz, a webináriumokhoz és az éjjel-nappali technikai támogatáshoz.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

26 év után adja át a stafétát a Phoenix Contact Kft. ügyvezetője

Média Partnerek