Az RS PRO sorkezelő rendszer elősegíti a biztonságos távolság fenntartását zsúfolt környezetben

A SMART-Q jelzőtorony fény- és hangjelzés segítségével irányítja az ügyfelek és a személyzet áramlását olyan helyeken, ahol tipikusan sorok alakulhatnak ki

2020. november 26., csütörtök, 17:32

Címkék: biztonság biztonsági jelzés biztonságtechnika jelzőfény LED RS Components

Az RS Components (RS) bemutatta az RS PRO SMART-Q sorkezelő rendszert, egy kiváló minőségű, robusztus konfigurálható jelzőtornyot, amely az ügyfelek, valamint a személyzet áramlásának irányítására szolgál azáltal, hogy elősegíti számukra a biztonságos és hatékony mozgást kiskereskedelmi, kereskedelmi és ipari környezetek széles körében, valamint élő eseményeken, például konferenciákon és kiállításokon.

A SMART-Q zöld és piros LED-lámpák és hangjelzés segítségével jelzi „hangosan és világosan”, hogy mikor biztonságos továbbhaladni. A rendszer teljesen különálló, amelynek köszönhetően könnyen és gyorsan elhelyezhető gyakorlatilag bárhol, például az ajtóknál vagy a folyosók találkozásánál. Nincs hozzá szükség kábelezésre, mivel egy belső újratölthető akkumulátorról üzemel, de ha rendelkezésre áll, akkor hálózati tápegységről is üzemeltethető. Ha akkumulátorról üzemel, akkor egy piros villogó LED jelzi, ha lemerülőben van az akkumulátor.

Az RS PRO LED-es sorkezelő rendszer 2–12 másodperc között meghatározott időtartamonkénti működésre konfigurálható. A zöld fény automatikusan világítani kezd a megadott időben. Alternatív megoldásként manuálisan is vezérelhető a mellékelt távirányítóval, amely biztonságos távolságból történő működtetést tesz lehetővé. A tartós polikarbonátból (PC) és ABS műanyagból készült jelzőtorony 1350 mm magas és 230 mm átmérőjű talpon áll.

A RS PRO SMART-Q sorkezelő rendszer az EMEA, valamint az ázsiai és a csendes-óceáni térség országaiban található meg az RS kínálatában. Az RS PRO termékek mindegyike versenyképes árazású, és rendelkezik az RS PRO jóváhagyási pecséttel, amely igazolja az ügyfelek számára, hogy a termékek szigorú tesztelésen estek át a minőség, a tartósság és a következetesség szempontjából.

https://hu.rs-online.com/web/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek