Méretezhető SylSmart világítási megoldások a vállalati piac számára

LED-világítások, energiabegyűjtő kapcsolók és jelenlét-/környezeti érzékelők fókuszált termékcsaládja vezeték nélkül csatlakoztatható a BLE-modulhoz és a mobilalkalmazáshoz

2018. november 01., csütörtök, 15:11

Címkék: energia energiagazdálkodás energiahatékonyság energiamegtakarítás energiatakarékos LED RS Components világítás világítástechnika

Az RS Components (RS) okosépület megoldásainak portfólióját a SylSmart világítási megoldásokkal bővítette, melyek a Sylvania átfogó, mégis egyszerű termékcsaládját alkotják az egyszerű specifikálás, gyors telepítés és üzembe helyezés jegyében.

Az okos világítási megoldások lehetővé teszik a végfelhasználók számára a megvilágított környezet erőteljesebb szabályozását, és hozzájárulnak a vállalatok energiaköltségeinek csökkentéséhez. Általuk a helyszínek csalogatóbbakká, a bemutatótermek csábítóbbakká, az irodák pedig hatékonyabbakká válnak. Az RS új SylSmart termékcsaládja egyszerűbbé teszi a lapos paneles és körkörös LED-es világítási modulokból, környezetifény- és jelenlét-érzékelőből, illetve fali kapcsolóból álló rendszer megvalósítását. Minden elem csatlakoztatásra kész a beépített Bluetooth® Low Energy (BLE) technológia révén.

Egyszerűen telepíthető minimális vezetékezéssel, egyértelmű üzembe helyezés az alkatrészek alkalmazásvezérelt párosításának hála, így a világítási rendszer gyorsan használatra kész. A felhasználó az intuitív SylSmart mobilalkalmazás vagy a fali kapcsolók használatával szabályozhatja a világítást, létrehozhat lámpacsoportokat és világítási sémákat, előzetesen megadhat időponttól, környezeti fényviszonyoktól és jelenléttől függő be-/kikapcsolási és fényerő-szabályozási beállításokat. Új világítótestek, kapcsolók vagy érzékelők szintén gyorsan és egyszerűen hozzáadhatók a hálózathoz, ami költséghatékony méretezhetőséget eredményez.

A Syl-Lighter LED II SSC egy mennyezetre szerelt, süllyesztett, kör alakú, 21 wattos világítóegység alumínium házban 205 mm átmérőjű kivágáshoz. A Start Flat Panel LED egy nem szabályozható, négyszögletes, 595 mm x 595 mm méretű, 40 wattos egység, 10,5 mm magas, polikarbonát opál diffúzorral. Mindkét lámpa hideg fehér fényű, 4000K CCT, magas színhűséggel 80 CRI esetén, és közvetlenül csatlakoztatható az AC vezetékhez. Mindkettő alkalmas a teljesen vezeték nélküli szabályozásra a fali kapcsolón vagy a SylSmart alkalmazáson keresztül.

A SylSmart kapcsoló egy fehér színű, dupla fali kapcsoló. Beépített vezeték és akkumulátor nélküli technológiák teszik egyszerűbbé a felszerelést, és gondoskodnak az igény szerinti elhelyezés, illetve áthelyezés szabadságáról új vezetékek szükségessége nélkül. A kapcsoló saját tápellátását a beépített, energiabegyűjtő technológia biztosítja. Felületre vagy hátsó dobozba szerelhető.

A SylSmart Standalone vezeték nélküli szobai érzékelő ellenőrzi a környezeti fényt és a jelenlétet. Süllyesztett szereléshez készült, közvetlenül csatlakoztatható az AC vezetékhez további vezérlőkábelek nélkül. A jelenlét-érzékelés észlelési tartománya max. hét méter. 10 másodperc és 99 perc között állítható időkésleltetés funkció.

Építészek és lakberendezők lámpák, kapcsolók és érzékelők igény szerinti kombinálásával egyszerűen összeállíthatnak egy okos világítási rendszert bármely épület vagy tér számára. A SylSmart alkalmazás ingyenesen letölthető az alkalmazásokat kínáló webáruházakból, melynek segítségével elvégezhető az elsődleges beállítás és a felhasználók által végzett, napi szintű világításszabályozás.

A Sylvania SylSmart világítási megoldásait az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

26 év után adja át a stafétát a Phoenix Contact Kft. ügyvezetője

Média Partnerek