Nagy fényáramú 3535-ös LED-világítás

A nagy fényhasznosítás és az egyszerű termikus kialakítás csökkenti a rendszerköltségeket és a piacra jutási időt

2019. szeptember 10., kedd, 16:09

Címkék: LED RS Components világítás világítástechnika

Az RS Components (RS) bemutatta a nagy teljesítményű, kúpos fénykibocsátó diódákból (LED-ekből) álló Lumileds LUXEON V2 termékcsaládot, amelyet irányított alkalmazásokhoz optimalizáltak, kis és nagy belmagasságú csarnokok beltéri világításához, kiskereskedelmi és kertészeti célra, beltéri sportokhoz, építészeti megvilágításhoz, továbbá stadionok, utcák és területek világításához.

A LUXEON V2 LED-ek chipméretű tokozási (CSP) technológiát alkalmaznak a kompakt optikai forrás keskeny fénysugár-szabályozással és nagy fényhasznosítással való kiegészítéséhez, magas meghajtóáram esetén is. Az emitter egy InGaN (indium-gallium-nitrid) LED-chipből áll, amelyet egy kis hőellenállású kerámiafelületre szereltek – ez köti össze az öntvényt egy hővezetővel, ami egyszerűbb termikus kialakítást eredményez. A kerámiafelületre egy szilikon kúpot öntöttek. Mindegyik emitterhez tartozik védődióda (TVS), amely védelmet nyújt az elektrosztatikus kisüléssel (ESD) szemben.

Egy 700 mA meghajtóáramú LUXEON V2 jellemzően 310–315 lm fényáramot biztosít. A meghajtóáram 2 A-re való növelésével a teljesítmény már kb. 760 lm (123 lm/W fényhasznosítás). A maximális meghajtóáram 2,4 mA.

Az egyszerűbb kialakítás és a piacra jutási idő lerövidítése érdekében a V2 sugárzási mintázata megfelel a népszerű Lumileds LUXEON TX sorozatának. A V2 magasabb meghajtóáramokon biztosított nagyobb fényáramának és hatásfokának köszönhetően csökkenthetők a rendszerköltségek.

Minden Lumileds LUXEON V2 LED egy standard 3,5 × 3,5 mm-es (3535) burkolatban kapott helyet 3 tüskés kivitelben. Az eszközöket mostantól az RS 10-es csomagokban vagy 2500-as tekercseken kínálja az EMEA-térség és az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban.

https://hu.rs-online.com/web

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek