Rugalmasság és változatosság az Eaton új többszínű LED jelzőlámpáival (MCI)

2020. december 02., szerda, 19:57

Címkék: eaton jelzőfény LED világítás világítástechnika

Az Eaton bemutatja az RMQ működtető- és jelzőkészülékcsalád új tagjait, a többszínű LED jelzőlámpákat. Mivel az új jelzőlámpák LED-eleme több különböző szín megjelenítésére alkalmas (RGB), ezekből egyetlen egy is elegendő a különböző állapotok kijelzésére, így nincs szükség egynél több jelzőlámpára a különböző színek megjelenítéséhez.

Ezek az új jelzőlámpák 2020 végén kerülnek forgalomba. A Compact Solution Multicolor LED-elem egy tokba zárt jelzőlámpa, amely plug-and-play módon telepíthető. Magas IP védettségének köszönhetően (elöl IP69, hátul IP65) szélsőséges környezetekben is használható, kiegészítő tokozat nélkül. A jelzőlámpa másik változatát, a SmartWire Multicolor LED-elemet a SmartWire-DT-vel, az Eaton intelligens vezeték- és kommunikációs rendszerével történő csatlakoztatásra tervezték, és szinte korlátlan egyedi konfigurálási lehetőséget biztosít.

A Compact Solution Multicolor LED-elem már magában foglalja a kábelt, a csatlakozót és tokozatot, így azonnal készen áll a csatlakoztatásra. A kompakt tokozat megbízhatóan véd a portól, a víztől, a tisztítószerektől és más finom anyagrészecskéktől, így ezek a jelzőlámpák közvetlenül telepíthetők például szerszámgépekbe. Különböző típusú csatlakoztatási lehetőségek: Az öt vezetékkel rendelkező eszköz hagyományos huzalozással akár hét szín megjelenítésére is alkalmas. Az integrált M12 csatlakozókkal ellátott eszköz pedig meglévő I/O modulokon keresztül gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a standard buszrendszerekhez, és három színt képesek megjeleníteni. Az új jelzőlámpák 20 cm-es, ill. 1 m-es vezetékekkel kaphatók.

A SmartWire Multicolor LED-elem akár 16 millió színt képes megjeleníteni, így olyan szintű sokoldalúságot biztosít, amely a hagyományos jelzőlámpákkal nem lehetséges. Ennél a verziónál a jelzőlámpák vezérlése és konfigurálása a SmartWire-DT masteren keresztül történik, ami a különböző színek mellett különböző villogási frekvenciák beállítását is lehetővé teszi. Ezen kívül az új jelzőlámpák fénye nyolc fokozatban állítható, és így az aktuális fényviszonyokhoz igazítható. Opcionálisan kész szoftverprofilok is kaphatók a konfiguráció további egyszerűsítésére.

Az RMQ család többszínű LED-elemeit 24 V tápfeszültségre tervezték, és rendelkeznek CSA, UL és CE tanúsítással. A SmartWire Multicolor LED elemek - a SmartWire-DT portfólió többi tagjához hasonlóan - rendelkeznek DNV GL jóváhagyással is.

www.eaton.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek