Csarnokot bővített a Valeo

A veszprémi cég a projekt első évében 25 új munkavállalót vesznek

2012. április 19., csütörtök, 16:59

Címkék: Új Magyarország Fejlesztési Terv Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. veszprém

A Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. több mint 174 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert el az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében. A járművillamossági elektronikai készülékeket gyártó cég üzemcsarnokot bővített.

A több mint 580 millió forint összköltségű projekt keretében mintegy 3.600 négyzetméterrel bővítették a gyártócsarnokot, melyet várhatóan napokon belül használatba vehetnek – adta hírül a cég az MTI-n keresztül április 19-én. A bővített csarnok a fejlesztésnek köszönhetően alkalmassá vált a közeljövőben beszerezendő gépek, berendezések befogadására, továbbá a cég dolgozói számára rendezettebb munkakörülményeket biztosít.

Az épületbővítmény műszaki átadás-átvétele megtörtént, a használatbavételhez szükséges eljárás folyamatban van, így hamarosan az új csarnokrészben is megindulhat a termelés. A beruházás eredményeként a projekt első évében 25 új munkavállalót vesznek fel, akik foglalkoztatása hosszú távon biztosítottá válik – áll a legnagyobb autóipari beszállítók közé tartozó társaság közleményében.

MTI 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek