Új ügyvezető igazgató az OSRAM Magyarországnál

2015. január 15., csütörtök, 12:58

Címkék: Gaál János Osram ügyvezető igazgató

A világítástechnikai cégnél eltöltött 20 éves pályafutása után, Bittera Miklós távozásával Gaál János személyében új ügyvezető igazgatót neveztek ki az OSRAM Magyarország élére. Az újonnan megválasztott vezető feladatát 2014. december 1-jétől látja el korábbi, az OEM csatorna értékesítési vezetőjeként betöltött pozíciója megtartása mellett.

Bittera Miklós 1995-ben ügyvezetőként csatlakozott az OSRAM Magyarországhoz, amely az azóta eltelt 20 évben folyamatosan növekvő, sikeres vállalattá, a világítástechnikai piac meghatározó szereplőjévé vált. Az újonnan kinevezett ügyvezető, Gaál János 1998-óta szakmailag kötődik az OSRAM termékekhez, korábban a MILE Kft.-nél dolgozott, 2006. évtől pedig a cég közvetlen alkalmazottja. Kezdetek óta az OSRAM Magyarország OEM (Original Equipment Manufacturer) értékesítési vezetői pozícióját tölti be, amelyhez 2014 decemberétől az ügyvezetői feladatkör ellátása is kapcsolódik.

Gaál János

Gaál János felsőfokú tanulmányait a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán folytatta, 1989-ben végzett a főiskola Villamos üzemmérnök szakának, Elektroncső és fényforrás-technológia szakágán.

www.osram.hu

OSRAM

Az OSRAM (Németország, München) egyike a világ két vezető fényforrásgyártójának. A cég portfóliója a teljes értékláncot lefedi: a komponensektől, a fényforrásoktól kezdve, az elektronikus előtéteken és opto félvezetőkön, fénykibocsátó diódákon (LED) át, egészen a lámpatestek, világításvezérlés és különböző világítási megoldásokig. Az OSRAM 34.000 embert foglalkoztat világszerte, és a 2014-es üzleti évben – 2014. szeptember 30-ig bezárólag – 5,1 milliárd eurós árbevételt ért el. Az üzleti aktivitás fókuszában több mint 100 éve a világítás – ezáltal az életminőség – áll. A társaság 2013. július 8. óta a Frankfurt-i és München-i tőzsdén jegyzett cég (ISIN: DE000LED4000; WKN: LED 400; Trading symbol: OSR). További információk: www.osram.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek